Tematyka szkolen - ustalana z Klientem indywidualnie
D?ugo?? szkolenia - do 4dni ( lub do uzgodnienia ), nauczanie praktyczne ( od 4 do 15 osób )
Miejsce szkolenia - lokal gastronomiczny Zleceniodawcy
PROGRAM SZKOLENIA PERSONELU OBS?UGUJACEGO
OBEJMUJE
Poznanie profesjonalnej i nowoczesnej obs?ugi konsumenta
Savoir vivre w ?yciu zawodowym personelu
Profesjonalizm a perspektywa rozwoju zawodowego
Personel obs?uguj?cy
Przygotowanie sali konsumenckiej
Organizacja pracy personelu obs?uguj?cego
Rola Bufetu-Bar w lokalu gastronomicznym
Technika podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych
Sposoby przyjmowania i obs?uga konsumentów o ró?nych cechach psychologicznych
Organizacja bankietów oraz przyj?? okoliczno?ciowych.
Kompleksowe przygotowanie i obs?uga bankietów typu VIP
Image w?asny oraz komunikacja werbalna i niewerbalna w kontaktach z "sala"
Relacje interpersonalne pomi?dzy pracownikami
Problemy ?ycia codziennego a wykonywanie powierzonych obowi?zków
Etyka zawodowa personelu obs?uguj?cego
Doradztwo gastronomiczne oraz personalne dla w?a?cicieli Hoteli i Restauracji
Program szkolenia personelu mo?e by? dostosowany do:
Indywidualnych potrzeb gastronomii
Technicznego poziomu umiej?tno?ci personelu
Sugestii i wymaga? kierownictwa lokalu gastronomicznego
Innych czynników wynikaj?cych z profilu dzia?alno?ci gastronomicznej
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Us?ugi gastronomiczne
MAPI Consulting - Zarz?dzanie Gastronomi? |
|||||||
Ulica: | ?wi?toja?ska 37 4/3 | ||||||
Miasto: | Gdynia | ||||||
Kod pocztowy: | 81-391 | ||||||
Region: | pomorskie | ||||||
Kraj: | Polska | ||||||
Telefon: | +48 58 6784866 | ||||||
Faks: | +48 58 6784866 | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Osoba kontaktowa |
|||||||
ImiÄ i Nazwisko: | Marcin Chodubski | ||||||
Telefon stacjonarny: | +48 58 6784866 | ||||||
Telefon komĆ³rkowy: | +48 503828128 | ||||||